Jelentkezés a Karizmák Ünnepére

A jelentkezés a korábbi évekhez hasonlóan történik. Itt lehet jelentkezni az oldalunkon elérhető jelentkezési lapokon. A Karizmák Ünnepének szerkezete miatt több lapon várjuk a különböző jelentkezéseket.

Az adatvédelmi szabályzat itt érhető el.

A jelentkezéshez az alábbi lapok közül kell kitölteni a megfelelőeket: (az űrlapra ugráshoz kattintson a lap címére)

Jelentkezési határidő:

  • Sátras programokra:  2023. május 18.
  • Önkénteseknek: 2023. május 24.

1. Önkéntesek regisztrációs lapja 
Ezen lehet megadni, hogy a plébánia / mozgalom / intézmény (továbbiakban szervezet) részéről ki(k) az(ok) a személy(ek), aki a megadott időintervallumokban segíteni tud a központi szervezői feladatokban. A korábbi évekkel ellentétben idén nem kötelező önkéntest küldeni, de kérjük, aki csak teheti, járuljon ezzel hozzá a rendezvény sikerességéhez. Kérjük, hogy aki az Iskolai Közösségi Szolgálat keretében érkezik segítőként, vagy ilyen keretben érkező fiatalokat szervez, a megfelelő pontban jelezze. A konkrét időbeosztás véglegesítése ügyében a felelősünk meg fogja keresni a jelentkezőket.

2. Sátras programokra való jelentkezési lap

Ennek kitöltésével lehet regisztrálni a „sátras” programokat. Ebben az évben a Templomkertben a sátras programok nem külön-külön szakterületenkénti parkokban lesznek. Kérjük, hogy e jelentkezési lap kitöltésével jelezzék az egyes programok leírását és technikai igényét.

Beküldés után munkatársaink fel fogják venni a kapcsolatot a megjelölt felelősökkel, és velük tisztázhatóak lesznek az igények, elképzelések.

3. Könyvkiadók jelentkezési lapja

Felhívjuk figyelmüket, hogy ÁRUSÍTÁSRA NEM, CSAK BEMUTATKOZÁSRA lesz lehetőség! A címsorra kattintva a jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjenek megadni, hogy milyen kiadványokkal szeretnének jelen lenni, ill. jelöljék meg technikai igényüket is. “Helypénzt” nem kér a Főegyházmegye, azonban előzetes bejelentkezésre mindenképpen szükség van!
Beküldés után felelőseink fel fogják venni a kapcsolatot a megjelölt felelősükkel, és vele tisztázhatóak lesznek az igények, elképzelések.

Megj: Kötelező és nem kötelező adatok is szerepelnek a kérdőíven. Kérjük, hogy ezeket legyenek szívesek megfelelően kitölteni.

Ha később módosítani szeretnének adataikon, akkor azt kérjük emailben jelezzék a pasztoral@katolikus.hu címen, és semmiképpen se töltsék ki újra a jelentkezési lapot.

Budapest, 2023. május 8.

a Pasztorális Szakterület felelősei